Gyakori kérdések

A program használatához be kell jelentkezni. Bejelentkezni Astrogo vagy Csapat fiókkal lehet. Ha nem vagy Csapat tag, regisztrálnod kell először a portálra, megadva egy valós e-mail címet és egy jelszót. Regisztráció után az e-mail címed vissza kell igazolnod, és utána tudod használni az Astrogo-t.

Ha Csapat tag vagy, nem kell regisztrálnod, csak jelentkezz be a Csapat e-mail-címeddel és jelszavaddal. Ha nem vagy Csapat tag, kattints a regisztráció linkre, add meg az e-mail címedet és a jelszavadat. Kapni fogsz egy e-mailt, amelyben az e-mail-cím igazolása linkre kell kattintani. Ha visszaigazoltad az e-mail-címedet, máris bejelentkezhetsz.

Sajnos előfordul, hogy az Astrogo-ból küldött levél a levélszemétbe landol. Nézd meg a levelet a Levélszemét (Spam) könyvtárba is.

Használd az Elfelejtett jelszó linket. Add meg az e-mail címedet, és kapni fogsz egy levelet, amelyben a linkre kattintva, új jelszót adhatsz magadnak.

Természetesen! Használd az Elfelejtett jelszó linket, hogy jelszót adhass a fiókodhoz. Add meg az e-mail címedet, és kapni fogsz egy levelet, amelyben a linkre kattintva, új jelszót adhatsz magadnak.

Természetesen! Ehhez lehetőséget a Saját fiókom menüben találsz.

Bejelentkezés után, a jobb felső sarokban levő Új Asztrogram gombbal. A megnyíló adatlap összes mezőjét ki kell tölteni, majd az ASZTROGRAM KÉSZÍTÉSE gombbal kell véglegesíteni.

Az asztrogram az elkészítésekor automatikusan mentődik.

A saját fiók menü alatt találsz erre lehetőséget. Ha más e-mail-címmel használtad valamikor a portált, be kell írd azt az e-mail címet, majd vissza kell igazolnod. Ha sikeresen visszaigazoltad, látható lesz a lista a régen készített asztrogramokkal, amelyeket visszatölthetsz az aktuális fiókodba.

Bejelentkezés után, vagy a KERESÉS menüt megnyomva láthatjuk az eddig lementett, illetve a mások által megosztott asztrogrammok listáját. A táblázat fejlécében található kereső mezőbe írva kereshetünk különböző adatok alapján.

Nem, a program automatikusan felismeri, ha a jelzett időben és helyen épp nyári időszámítás volt.

Az Astrogo a hely kereséséhez a Google helykereső API-t használja.

Igen, a programot teljesen ingyen használhatod. A prémium fiók a profi asztrológusoknak tartalmaz eszközöket.

A beállításokat a fejléc jobb oldalán levő fogaskerékre kattintva éred el.
Meglévő színpalettákból a Beállítások menüből tudsz választani, illetve prémium fiók esetén saját színpalettát is létrehozhatsz.
Itt lehetőséget találsz a házrendszer megváltoztatására is.
A jelenlegi orbisz beállítások a következők:
0 és 180 fokos fényszögnél: 10 fok;
60 fokos fényszögnél: 5 fok;
90 fokos fényszögnél 7 fok;
120 fokos fényszögnél 7 fok;
150 fokos fényszögnél 3 fok;
45 fokos fényszögnél 3 fok;
Házrendszer: Placidus

Néhány fok eltérés lehet, de ha nagyobb eltérés van, ellenőrizd a beírt adatokat. Az Astrogo már számos teszten átesett, így igen kevés az esélye annak, hogy rosszul számolna.

Igen! Az asztrogram képe húzással mozgatható mobilon.

Csak akkor, ha megosztos az asztrogramo(ka)t.

Asztrogramot megosztani lehetséges publikusan (az összes felhasználó számára) vagy egyes felhasználóknak. Ehhez kattints a főoldalon az asztrogram kockán lévő megosztás ikonra, vagy az asztrogram ábra fejlécén található megosztás ikonra. Bizonyos felhaszálókkal megosztani az asztrogramot csak úgy tudod, ha a felhasználó e-mail címét ismered (amellyel a rendszerben regisztrálva van). Az e-mail címek nem publikusak!

Analitikus szöveg értelmezési lehetőség a prémium verzióban található.

Az asztrogram elkészítése után, a jobb felső sávban levő ADATLAP ikonnal.

Az asztrogram elkészítése után, a jobb felső sávban levő NYOMTAT ikonnal.

Analitikus szövegek írása, analitikus értelmezés generálása, színtézis írás, saját pszínpaletta, analitikus értelmezés nyomtatása és mentése doc, pdf formátumban, Mesterséges Intelligencia (AI) funkciók, tehát minden, ami egy profi asztrológusnak kell.

A prémium hozzáférés tokenek alapján működik. Tokeneket kaphaszt különböző feltételek mellett, vagy vásárolhatsz. Az ezzel kapcsolatos információkat megtalálod a Felhasználási feltételeketben

Prémium fiók token vásárlást követően azonnal aktiválódik.
Az ezzel kapcsolatos információkat megtalálod a Felhasználási feltételeketben

Szövegek nem járnak a programhoz, azt magadnak kell megírd a kódszerkesztő részben.

Ha szeretnéd kérni a régi mentett leírások visszaállítását, írj az j.sz.istvan@gmail.com címre, leírva a régi felhasználó nevedet és a jelenlegi e-mail címed.

Ezekkel a nyilakkal tudod az asztrogramot előre / vissza mozgatni az időben, 5 illetve 15 perces léptékkel. Ez a fajta asztrogram módosítás nem mentődik automatikusan.

A mozgatás során a nyílak alatt egy piros mentés ikon jelenik meg. Ha menteni szeretnénk az aktuális állást, erre kell kattintani.

Először nyisd meg mindkét asztrogramot (a bal oszlopban, a megnyitott asztrogramok listában szerepelnie kell mindkét asztrogramnak).
Második lépés: nyisd meg az egyik asztrogramot
Harmadik lépés: A bal oldali Megnyitott asztrogramok listában kattints a másik asztrogramra az egér középső gombjával (görgőjével).

Ezzel a funkcióval egymás mellé teheted az asztrogram Placidus illetve egyenlő házrendszeres változatát.