Astrogo

Felhasználási feltételek

Azzal, hogy használod az Astrogo szolgáltatást, egyetértesz az alábbiakkal:

A program ingyenes fiókját bárki használhatja kötelezettségek nélkül, saját vagy pénzkeresési célokra.
Az ingyenes fiók esetében az Astrogo nem vállal semmilyen felelősséget. Így:
A program készitõje nem vállal felelõsséget a program nem megfelelõ használatából vagy programozási hibákból keletkezõ károkért.
A program készitõje nem felel az esetleges programhibák okozta rossz aztrogram készitésért, még akkor sem, ha a rosszúl felálitott asztrogramért a kliens fizetett a program használójának.
A program készitõje nem felel a program használója által okozott félrevezetésekért, elszámitásokért, tévedésekért.
A program készitõje nem felel a program által okozott rendszer - vagy softhibákért.

A prémium fiók egyszeri előfizetéssel érhető el. A prémium fiókban található Analitikus horoszkóp generálási lehetőséggel nem jár megírt szöveg, ezt mindenki magának kell megírja!

Akár az ingyenes, akár a prémium fiókot használod, kötelező betartani az alábbi szabályokat:
Az AstroGo programot csak az emberek felviágositására, és nem becsapására szabad használni. Tilos nem igaz, nem személyes és nem kauzális információk elõállitására használni.
Az AstroGo-ban elkészített Asztrogram adatai, képe, Adatlapja nem közölhetők nyílvános helyeken, ha annak tulajdonosa nem egyezett bele. A személyes információkkal való visszaélés azonnali kitiltással jár, még Prémium fiók esetén is!
A Beszélgetések oldalon csak a civilizált, építő jellegű beszélgetés engedélyezett! Az üzemeltető fenttartja a jogot, hogy nem odaillő hozzászólásokat törölje.
Az Astrogoban bevitt adatokat csak te látod, kivéve, ha azokat megosztod. Tilos olyan adatokat megosztani, amelyeknek tulajdonosa ezt nem hagyta jóvá!

A bevitt adatokért, felállított asztrogramokért a felhasználót terhel minden felelősség.

Megértettem, hogy a programot saját felelősségemre, saját szabad akaratomból használom, a program készítőjét semmilyen okból nem vonhatom felelősségre.
Jelen szerződés utoljára módositva: 2020.05.11

Copyright © Astrogo 2020
Ver. 6.1.6 build 2020.05.25
Powered by Rebootcode Soft S.R.L.