Felhasználási feltételek

I. Általános feltételek

home Azzal, hogy használod az Astrogo szolgáltatást, elfogadod a Felhasználási feltételeket:

I.1. Használat joga
- Az Astrogo szolgáltatását bárki használhatja kötelezettségek nélkül, ehhez csak egy érvényes e-mail-címmel kell rendelkeznie
- Az Astrogo felületére való regisztráció és belépés ingyenes
- A program alapfunkcióinak használata ingyenes
- A programban van Prémium szolgáltatás is, amelynek használata fizetéshez vagy bizonyos feltételekhez kötött
- Az AstroGo programot csak az emberek felvilágosítására, és nem becsapására szabad használni. Tilos nem igaz, nem személyes és nem kauzális információk előállítására használni.
- Az AstroGo-ban elkészített Asztrogram adatai, képe, Adatlapja nem közölhetők nyilvános helyeken, ha annak tulajdonosa nem egyezett bele. A személyes információkkal való visszaélés azonnali kitiltással jár, még Prémium fiók esetén is!
- Tilos az olyan asztrogram megosztása, amelynek tulajdonosa a megosztásba nem egyezett bele. A személyes információkkal való visszaélés azonnali kitiltással jár, még Prémium fiók esetén is!
- A bevitt adatokért, felállított asztrogramokért a felhasználót terhel minden felelősség.
- Az analitikus értelmezéshez nem jár megírt szöveg, ezt mindenki magának kell megírja!

I.2. Felelősség
Az Astrogo készítője nem vállal felelősséget az alábbi esetekben:
A program készítője nem vállal felelősséget a program nem megfelelő használatából vagy programozási hibákból keletkező károkért.
A program készítője nem felel az esetleges programhibák okozta hibás aztrogram készítésért, még akkor sem, ha a rosszul felállított asztrogramért a kliens fizetett a program használójának.
A program készítője nem felel a program használója által okozott félrevezetésekért, elszámításokért, tévedésekért.

II. Regisztráció és belépés

II.1. Regisztráció
A regisztráció után az e-mail-címet vissza kell igazolni, hogy a fiók aktívvá váljon. Abban az esetben, ha 7 napig nem történik visszaigazolás, a fiókot töröljük.

III. Vásárlás és visszatérítés

III.1. Prémium fiók
A Prémium fiók számos plusz funkciót tartalmaz. Ha asztrológus vagy, akkor hasznodra lehetnek a prémium szolgáltatások, mint az analitikus horoszkóp generálása, szintézis írása.
A Prémium fiók tokenek alapján működik. Amennyiben van tokened, a prémium fiók aktív, ha nincs, vagy elfogyott, akkor csak a standard fiókot éred el. Tokeneket kaphatsz támogatásért, vagy vásárolhatsz. Az árazásról itt olvashatsz bővebben.
* A token vásárlással NEM JÁR analitikus szöveg! Ha nem töltöttél fel szöveget, akkor az analitikus szöveg összeállítási funkció nem hoz értelmezést!
Ez érvényes az analitikus horoszkóp generálására és a Tarot értelmezés generálására is!
* Amennyiben nincs feltöltött szöveged, a rendszer nem von le tokent ezen funkciók megnyitásakor.
* Egy asztrogramhoz, vagy Tarothoz több alkalommal is generálhatunk analitikus szöveget, a rendszer csak egyszer vonja le a tokent asztrogramonként.

III.2. Csapat fórum igazolt felhasználó és tokenek
A Csapat igazolt felhasználóknak egyszeri alkalommal jár az 1000 token. Ha már megkaptad az 1000 tokent, többé nem vagy jogosult újabb tokeneket kapni, és ha elfogy a tokened, további tokeneket tudsz vásárolni, illetve élhetsz a támogatási lehetőséggel is, Patreon-on vagy YouTube-on.

III.3. Támogatás és tokenek
Minden támogató, akár Patreon-on támogatja a Metafizika Műhely YouTube csatornát, akár a YouTube-on csatorna tagsággal rendelkezik, jogosult a havi 500 tokenre. Mivel ez nem automatizálható, ezért a tokeneket akkor tudjuk megadni, ha szólsz! Írj egy e-mailt a j.sz.istvan@gmail.com címre, arról az e-mail címről, amelyet a támogatás felületén használtál. Ellenőrizzük a támogatói státusod, és ha minden rendben, 48 órán belül megkapod az 500 tokent és ezzel a prémium fiókot.
Az 500 tokent annyiszor kaphatod meg, ahány hónapig támogató voltál, akkor is, ha jelenleg nem vagy aktív támogató.
Amennyiben nem kéred ezeket a tokeneket, automatikusan nem fogod megkapni.

III.4. Ha elfogy a token
Ha a megvásárolt, vagy kapott token elfogy, a program automatikusan Standard üzemmódba kerül. Ez azt jelenti, hogy nem éred el többé a prémium fiók funkcióit, csak ha újabb tokeneket vásárolsz.
Természetesen a feltöltött szövegek (analitikus értelmezések, szintézisek) nem vesznek el! A prémium fiók visszaszerzésekor ezeket tovább tudod használni.

III.5. Visszatérítés
A megvásárolt tokenek árát nem áll módunkban visszatéríteni. A megvásárolt tokenek nem járnak le, és bármikor felhasználhatod azokat.

IV. AI funckiók

IV.1. Definíció
Az Astrogo számos mesterséges intelligencia (röviden AI) által támogatott funkciót tartalmaz. Így az AI segíthet a tarot kirakás, és az asztrogram értelmezésben is.

IV.2. Árazás
Az AI használata az Astrogo felületén prémium fiókhoz és tokenekhez kötött. Az AI funckciók csak vásárolt tokenekkel használhatók, így:
- nem használható az AI Csapat igazolt tagságért kapott tokenekkel
- nem használható az AI támogatásért (akár YouTube, akár Patreon) kapott tokenekkel
- nem használható az AI ajándékba kapott tokenekkel

IV.3. Token fogyasztás
Az AI értelmezés 200 tokent fogyaszt el. A token levonása két lépésben történik: a szöveg generálása gomb lenyomásakor 80, a szöveg elkészítését követően 120 token kerül levonásra. Tehát, ha a felhasználó megszakítja a szöveg generálását, akkor is 80 token levonódik!

IV.4. Token visszatérítés AI értelmezési hiba esetén
Abban az esetben, ha valamilyen hiba miatt az értelmezés nem készül el, kérlek jelezd a j.sz.istvan@gmail.com címre, hogy felülvizsgáljuk. Amennyiben úgy találjuk, hogy tényleges hibáról van szó, és nem szakítottad meg a szöveg generálás folyamatát, a felhasznált tokeneket visszaadjuk.